Youngster Boaz Bijtjes start EMX150 kampioenschap

Youngster Boaz Bijtjes (13) is een echte sportfanaat. Als sinds zijn 4de is hij een fanatiek motorcrosser. Inmiddels rijdt hij al op hoog niveau in de motorcross en is hij een echte belofte is zijn sport. Om zijn conditie op peil te houden is Boaz vaak te vinden op zijn mountainbike, waar hij toevallig ook heel goed in is. En daarin sponsoren wij natuurlijk graag!

Nu maakt deze topper een nieuwe stap in zijn sport en gaat hij het Europese klassement betreden. De 13-jarige Boaz Bijtjes uit Alkmaar zal op jacht gaan naar succes in het kampioenschap dat in 2017 uit zes wedstrijden zal bestaan. Boaz is al in het bezit van het Honda CRF150 om te trainen en ziet het kampioenschap met vertrouwen tegemoet. Het kampioenschap gaat op 20 en 21 mei van start in het Duitse Teutschenthal maar voordat dit het geval is, zal er eerst nog een trainingsweekend met alle rijders worden gehouden in Italie.

Onlangs is Boaz een actie begonnen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Alle hulp is welkom zodat hij zijn avontuur op een zo goed mogelijke manier aan kan pakken. Wil je meer weten over Boaz? Neem snel een kijkje op zijn facebook pagina https://www.facebook.com/boaz.bijtjes?fref=ts of neem contact op! boazbijtjes@gmail.com 

Names team Theo Schilder wensen wij boaz heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging!