Cortina E-U1 verkozen tot beste koop!

De Consumentenbond heeft de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat de e-bike van Cortina volgens de consumentenorganisatie de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Eerder ontving de Cortina E-U1 ook al het predicaat ‘Test- und Preis-Leistungs-Sieger’ van het Duitse Bike Bild.

 

Cortina E-U1 ‘Beste Koop’ volgens Consumentenbond

Met de Cortina E-U1 heb je als consument volgens de Consumentenbond een ‘gewoon goede e-bike voor een prima prijs’. “Dit is ook precies zoals we deze e-bike in de markt hebben gezet”, zegt fabrikant van Cortina Kruitbosch. Directeur Chris Kruitbosch: “Dankzij de Cortina E-U1 is elektrisch rijden bereikbaar en betaalbaar geworden voor een grote groep klanten.” Met de Cortina E-U1 richt het merk zich met name op forenzen, scholieren en jonge vrouwen.

De Consumentenbond heeft namelijk de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Met de Cortina E-U1 richt het merk zich met name op forenzen, scholieren en jonge vrouwen.

Goede cijfers voor Cortina E-U1

De elektrische ondersteuning wordt beoordeeld met een 9,5 en de actieradius met een 8,4. De hanteerbaarheid van de e-bike en de functies/bediening worden respectievelijk beoordeeld met een 8,1 en 8,2. “Cijfers om trots op te zijn”, zegt Chris Kruitbosch. Het nieuws werd bij de fabrikant in Zwolle gevierd met gebak voor het hele bedrijf.

In totaal testte de Consumentenbond 38 e-bikes, volgens een vast testprogramma. Onderdelen waarop de fietsen getest worden, zijn bijvoorbeeld de bouwkwaliteit, stabiliteit, actieradius, de ondersteuning en gebruiksgemak. 

De Cortina E-U1 is bij ons in de winkel te bewonderen en staat natuurlijk voor u klaar om te testen!